'Zijn' is een staat in wording...

Ik heb met de jaren geleerd dat de essentie van psychotherapie, van het beeld uit de steen houwen, werken als een loodgieter is.

We zijn steeds bezig met hoe schoon alles eruit dient te zien, de design, tot er iets mis loopt...

Want dan is er slechts één iemand die wil, kan doordringen tot aan het punt van de verstopping. De boodschap brengen dat we enkele zaken gaan bloot leggen, een minder leuke boodschap, en tegelijk essentieel.

En dat is hoe ik mijn rol, mijn relatie met jou zie. Ik wil samen met jou gaan tot op het punt waar het wringt, begrijpen, accepteren, aanpakken en acties bepalen om in de toekomst te voorkomen dat er een nieuwe verstopping zich kan voor doen.

Gelukkig zijn, optimaal functioneren is niet alleen een zaak van er goed uit zien, handelen zoals het voorgeschreven is.

Het is "zijn" wie je bent, en ook al is dat niet zoals al die anderen, het is "zijn" wie je bent om van daaruit zelf gelukkig te zijn, en zo een impact te hebben op al zij die met jou leven, werken, plezier hebben...

En daarom noem ik mezelf graag de 'loodgieter-psychotherapeut', niet bang van de laarzen aan te trekken, om daarna gezellig een wandeling te kunnen maken en te genieten van de kleinste schoonheid!